12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАЧикаго сложи спирачки на Лейкърс (видео)

Чикаго сложи спирачки на Лейкърс (видео)

ДеМар ДеРоузън близо до трипъл-дабъл за "биковете"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Чикаго демонстрира успеваемост в стрелбата от игра 54.5%, за да подчини Лос Анджелис Лейкърс след 124:108 у дома. Това бе втора поредна и общо 12-та победа за „биковете“ в НБА този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: ДеМар ДеРоузън даде тон на Чикаго с 27 точки, 7 борби и 9 асистенции. Коби Уайт добави 17, 7 борби и 5 асистенции. С по 15 точки приключиха Патрик Уилямс и Алекс Карузо, като последният грабна и 6 борби.

Леброн Джеймс бе най-резултатен за Лейкърс с 25 точки, 10 борби и 9 асистенции. Остин Рийвс се включи от пейката с 21. Антъни Дейвис остана с 19 точки и 14 борби.

КЛЮЧЪТ: Въпреки че изоставаха с 18 точки през втория период, Лейкърс не се отказаха и многократно намалиха пасива си до 2 точки в третия. Все пак Булс не се забавиха и отново направиха си аванса си двуцифрен чрез ДеМар ДеРоузън, Патрик Уилямс и Андре Дръмънд за 90:75. До финалната сирена Чикаго не позволи на съперника да си помисли за обрат.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Чикаго ще приеме Сан Антонио, докато Лейкърс ще играят с Минесота. 

СТАТИСТИКА ОТ ЧИКАГО – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани