20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАЧетирима изгонени след меле на Ню Орлиънс - Маями (видео)

Четирима изгонени след меле на Ню Орлиънс – Маями (видео)

Следващият път ще победим отново Ню Орлиънс, закани се Джими Бътлър

Нервите се настанаха на паркета в „Смоти Кинг сентър“ по време на мача от НБА Ню Орлиънс – Маями. „Горещите“ спечелиха със 106:95 като гости и записаха 31-вата си победа в лигата този сезон.

В началото на последната четвърт, след като Кевин Лав фаулира Зайън Уилямсън, Наджи Маршал и Томас Брайънт се сдърпаха. Малко по-късно напрежението ексалира и между Хосе Алварадо и Томас Брайънт, които също имаха какво да уреждат. В мелете се включиха още играчи от двата тима.

В крайна сметка четирима играчи бяха изгонени, заради случката. Това бяха Наджи Маршал, Томас Брайънт, Хосе Алварадо и Джими Бътлър. Няколко фена също трябваше да напуснат залата, след като един от тях е хвърлял предмети по играчи на Хийт.

Следващият път ще победим отново Ню Орлиънс. Просто сме по-добри като отбор. Готови сме на такива неща – някой да ни нападне. Всички сме един за друг и играем невероятен баскетбол. Няма значение кой е съперникът ни“, заяви Джими Бътлър след двубоя.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани