19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022ЕВРОБАСКЕТ 2022: Дий Бост: Не трябва да сме разочаровани (ВИДЕО)

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Дий Бост: Не трябва да сме разочаровани (ВИДЕО)

Борихме се и играхме много по-добре срещу Турция, отколкото срещу Испания, бе мнението на гарда

Получи се труден мач. Борихме се и играхме много по-добре срещу Турция, отколкото срещу Испания. Основната ни задача беше да играем добре и да си дадем възможност за победа. Направихме го за 30 минути, но един мач се играе 40„, заяви Дий Бост по време на официалната пресконференция след двубоя от Евробаскет 2022 срещу Турция, загубен от България с 87:101. 

ЕВРОБАСКЕТ 2022: България се бори като с равен 30 минути, но загуби от Турция (видео)

Смятам, че не трябва да сме разочаровани, повечето отбори са по-добри от нас. Просто трябва да играем здраво, направихме го. Трябва да сме по-добри и да ограничаваме нашите съперници под 90 точки. Ние сме отбор, който разчита много на играта в офанзивен план. Играем по-бързо заради нашия ръст, но срещу Черна гора трябва да сме по-добри и в двете фази„, допълни гардът, който оформи дабъл-дабъл – 12 точки и 13 асистенции плюс 5 борби. 

Очаквам черногорците да играят добре срещу нас. Те разчитат много на физическата игра. Чувствам се добре, просто имах малко проблеми с огъването на моя глезен през първото полувреме“, завърши Дий Бост. 

Вижте го сами: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани