11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориЧаст от националите преминаха медицински тестове

Част от националите преминаха медицински тестове

Отборът на Росен Барчовски ще се подготвя в Правец в първите дни на юли

Част от играчите от мъжкия ни национален отбор преминаха медицински тестове преди началото на лагера. „Лъвовете“ се събират в Правец утре (1 юли), където ще стартират подготовка си.

Това лято за отбора на Росен Барчовски предстоят участия в два турнира – още един етап от предквалификацията за Евробаскет 2025 и олимпийска предквалификация.

На 22 и 29 юли нашите ще приемат Норвегия и Австрия в срещи от новата фаза на предварителната квалификация за Евробаскет 2025. Тези двубои ще бъдат в „Арена Ботевград“ и ще започнат в 18.00 ч. Първият мач на България в този цикъл ще бъде на 19 юли – гостуване на Норвегия. На 2 август „трикольорите“ ще имат визита и на Австрия.

От 12 август България ще играе в Турция предварителна квалификация за Олимпиадата в Париж през 2024 г. Първите съперници на нашите в южната ни съседка ще бъдат домакините, както и Украйна и Исландия.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани