10.5 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияЦСКА си тръгна с успех от Стара Загора (видео)

ЦСКА си тръгна с успех от Стара Загора (видео)

"Червените" се справиха с Берое

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА завърши втория етап в НБЛ с успех. При визитата си в Стара Загора селекцията на Росен Барчовски се наложи над Берое с 98:92 в среща от 22 кръг в родния елит.

И ОЩЕ: „Червените“ са с баланс от 13-9, докато старозагорци имат в актива си 8 победи и 14 загуби. Двата тима ще се включат в турнира за Купата на България.

НАЙ-ДОБРИ: Георги Боянов се отчете с 25 точки и 9 борби за ЦСКА. Александър Радукич добави 22, 10 борби и 6 асистенции. Васил Бачев (5 асистенции) и Венцислав Петков (6 борби, 9 асистенции) се отчетоха с по 19 точки.

Антун Маричевич бе най-добър за Берое и оформи дабъл-дабъл – 25 точки и 10 борби. Даръл Дейвис финишира с 24, 5 борби и 5 асистенции. Николай Титков вкара 20 точки плюс 5 борби и 6 асистенции. Николай Николов остана с 18 и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите имаха повече точки на бърза атака – 16 срещу 5 за Берое. Освен това, столичани направиха и повече асистенции – 29 срещу 18 завършващи подавания за „зелено-белите“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Пауза за националните отбори и европейските квалификации. Очаква се мачовете в НБЛ да се подновят в началото на март. 

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ЦСКА

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани