20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЦСКА се подсили с американски гард (видео)

ЦСКА се подсили с американски гард (видео)

Маркъс Хамънд ще си партнира с Брандън Йънг

ЦСКА продължава работата си по селекцията за новия сезон. От клуба разкриха, че са се договорили с американеца Маркъс Хамънд, който ще си партнира с Брандън Йънг на позиция 1.

„Готов съм на всичко, за да подобрявам играта си всеки мач, да радвам феновете на ЦСКА и съм фокусиран да печелим трофеи„, уверен е Маркъс Хамънд, който ще започне първи сезон в професионалната си кариера през есента.

Роден е на 30 юни 2000 г. в Ню Йорк. Висок е 190 см. Завършва гимназия в Бейсайд, в Ню Йорк. След това има четири сезона в Ниагара Юнивърсити. През 2022/2023 е част от университетския Нотр Дам. За него записва средни показатели от 9.9 точки, 2.5 борби и 1.6 асистенции в общо 24 мача при колежаните.

„За нас ще бъде огромно предимство да имаме двама класни състезатели на позицията плеймейкър. С него в състава ЦСКА ще бъде много по-близо до големите победи“, вярва треньорът на бронзовия медалист в НБЛ от миналия сезон Росен Барчовски.

Вижте го сами: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани