5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва видя сметката на Фенербахче (видео)

ЦСКА Москва видя сметката на Фенербахче (видео)

Руският гранд ликува в дуела на титаните в Евролигата след продължение

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва оцеля в голямото дерби на 3 кръг в Евролигата, за да триумфира за втори път през 2020/2021. Руският гранд надви Фенербахче със 78:77 след продължение при визитата си в Истанбул.

НАЙ-ДОБРИ: Уил Клайбърн нямаше спиране за ЦСКА Москва и навъртя 26 точки плюс 6 борби. Майк Джеймс добави 14, 5 борби и 6 асистенции. Жоел Боломбой, Йоханес Войтман и Торнике Шенгелия се разписаха с по 8 точки.

Нандо Де Коло се разписа с 21 точки и 6 борби за Фенербахче. Джарел Еди се отчете с 18. Лоренцо Браун остана с 16 и 8 асистенции.

ПОВРАТНА ТОЧКА: Двата състава не излъчиха победител в редовното време, което приключи при равенство 69:69 след тройка на Уил Клайбърн 16 секунди преди сирената. Надлъгването продължи и в продължението, като нищо не бе ясно до финалната минута. Клайбърн отново бе в центъра на събитията с кош и успешен наказателен удар, оформяйки крайното 78:77.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 октомври ЦСКА Москва ще приеме АЛБА Берлин, а Фенербахче ще се изправи срещу Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани