7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаДимитрис Итудис остава в ЦСКА Москва до 2023 г. (видео)

Димитрис Итудис остава в ЦСКА Москва до 2023 г. (видео)

Най-успешният гръцки специалист удължи договора си с руския гранд

Няма да има промяна на треньорски пост в ЦСКА Москва през лятото. Настоящият наставник на руския гранд Димитрис Итудис е удължил договора си с клуба до 2023 г.

Досегашното споразумение на 50-годишния специалист изтичаше в края на сезона, а интерес към него не липсваше. Това накара ръководството на ЦСКА Москва да се задейства и да запази на пейката си Димитрис Итудис.

Роденият в Трикала Димитрис Итудис е най-успешният гръцки треньор на континентално клубно ниво, като знанията си получава от легендата Желко Обрадович. Като негов помощник има общо 5 трофея в Евролигата с Панатинайкос, както и 11 титли и 7 купи в родината си.

Начело на ЦСКА Москва Димитрис Итудис застава през 2014 г. и оттогава може да се похвали с 2 трофея в турнира на богатите и с 5 корони в силната ВТБ Лига. Треньор №1 в Евролигата през 2016 и 2019 г., получа приза за Най-добър наставник във ВТБ Лигата през 2015, 2017 и 2018 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани