15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЯнис изравни постижение на легендата Карим Абдул-Джабар за Милуоки (видео)

Янис изравни постижение на легендата Карим Абдул-Джабар за Милуоки (видео)

10-та победа за Бъкс в НБА този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки постигна 10-та победа в НБА през този сезон. Бъкс се наложиха над Вашингтон със 142:129 при визитата си в столицата на САЩ, като имат и 4 загуби и са на трета позиция в Източната конференция.

И ОЩЕ: Янис Адетокунбо наниза 42 точки за Милуоки, гарнирани с 13 борби и 8 асистенции. Баскетболистът на Милуоки изравни постижение на легендарния Карим Абдул-Джабар за най-много мачове с поне 30 точки, 10 борби и 5 асистенции за Бъкс. И двамата имат по 109 такива срещи в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Деймиън Лилард се присъедини към реализаторите за Милуоки с 22 точки, 5 борби и 7 асистенции. Крис Мидълтън се отчете с 18 точки, 6 борби и 7 асистенции.

Джордан Пул бе най-резултатен за Вашингтон с 30 точки. Кайл Кузма се разписа с 22 и 13 асистенции. Тайс Джоунс остана с 18 точки.

КЛЮЧЪТ: Макар че допуснаха повече технически грешки в двубоя – 13 срещу 4 за Уизърдс, гостите компенсираха, доминирайки под двата ринга и овладявайки общо 55 срещу 26 борби. В добавка, Бъкс приключиха срещата с успеваемост в стрелбата от игра 58.5% и с общо 33 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 ноември Милуоки ще играе срещу Бостън, докато Вашингтон ще има мач срещу Шарлът. 

СТАТИСТИКА ОТ ВАШИНГТОН – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани