12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Надиграха ни тотално

Васил Евтимов: Надиграха ни тотално

Трябва още да работим, допълни наставникът на Черноморец

Още като погледна статистиката и виждам, че Рилски спортист е вкарал 108 точки. Това за мен не е защита. Имаше един играч – Брендън Браун, който ни отбеляза 26 точки с 10 асистенции. Той направи цялата игра, много силен мач изнесе. От високите, както виждате Николас Карвачо има 10 точки и 9 борби. Като цяло, в този момент и състав, с който разполагаме, съм доволен, защото и резервите ни нанизаха 10 точки. Това беше добре, защото в предишните мачове от пейката не идваха никакви точки, а този път момчетата се включиха много добре и това бе най-хубавото„, коментира представянето на своя Черноморец в Самоков треньорът Васил Евтимов.

Ние трябва още да работим, защото се видя, че в момента Рилски спортист e най-добрият отбор в България и го показва във всеки двубой. Поздравявам ги, много добър мач, надиграха ни тотално. Просто трябва да гледаме напред, защото това са ни възможностите в момента. Тимове като Рилски, Левски и Балкан ще са трудни за нас, но трябва да излизаме и да играем за победа. В края на краищата трябва да сме и реалисти, защото в момента те са по-добри отбори от нас и Рилски го показаха“, каза още наставникът на бургазлии след 91:108 в двубой от 13 кръг в НБЛ.

Рилецо няма спиране, мина кота 100 срещу Черноморец (видео)

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани