4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияНиколай Грозев: Черноморец е доста труден съперник

Николай Грозев: Черноморец е доста труден съперник

Първите два мача са важни колкото и другите, сподели баскетболистът на Балкан

Николай Грозев призова феновете да напълнят „Арена Ботевград“ за мачовете на Балкан от финалната серия в НБЛ. Ботевградчани започват битката за титлата срещу Черноморец утре (27 май) от 19.00 ч. у дома.

Дали сме готови – ще го покажем в предстоящата серия. Надявам се да успеем. Определено трите мача, които изиграхме в редовния сезон, бяха много трудни. В първия мач тук ни водеха през цялото време, ние успяхме да ги победим накрая. Там те ни победиха, даже с разлика. В третата среща в Ботевград отново ни водеха, дори със 17 точки разлика, след това обаче ги обърнахме. Смятам, че са доста труден съперник. Показаха го и срещу Рилски спортист – че могат да победят дори първия в класирането, и то в плейофна серия. Така, че са достоен финалист“, сподели Николай Грозев.

„Всички в отбора сме добре. И Митко Димитров започва да се връща в игрови ритъм. За публиката няма нужда да казвам кой знае какво. Но все пак искам да я призова. Смятам, че в двата мача в София ние бяхме домакините. В тази малка зала дори още по-мощно се чуваха. Надявам се и тук залата да е пълна, и да ги зарадваме. Първите два мача са важни колкото и другите. В полуфиналната серия загубихме първия, но след това постигнахме три поредни победи“, допълни крилото на „зелените“.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани