16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияХристо Захариев: Аз играя за дъщеря ми

Христо Захариев: Аз играя за дъщеря ми

Ще дам всичко от себе си, за да побеждаваме, добави крилото на Левски

В плейофите просто трябва да дадеш всичко от себе си, особено пред такава публика, която днес толкова много ни помогна да спечелим този мач и да се върнем в серията. Искам да благодаря на феновете, че ни подкрепиха. Пред такава публика бяхме длъжни да спечелим“, сподели баскетболистът на Левски Христо Захариев след успеха над Балкан с 66:56 в двубой от полуфиналите в НБЛ.

Работя много върху всичко, в това число стрелба и физика. Един треньор ми беше казал, че ако другите упражняват стрелбата си по два пъти на ден, аз мога по един, но през целия ден. Това правя. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепят, на цялото ми семейство. Аз играя за дъщеря ми. Ще дам всичко от себе си, за да побеждаваме, добави крилото на „сините“, който се отчете с 16 точки и 9 борби.

Определено има напрежение. В първите два мача не играхме лошо с изключение на 5-10 минути, но те бяха решителни. Мога да кажа, че им подарихме двете победи. Те все пак се бориха, не искам да умаловажавам двете им победи. Имаме сили да обърнем серията, показахме го днес. Имаме два дни да се възстановим. Феновете бяха уникални. Благодаря им. Удоволствие е да се играе пред тази публика“, допълни Христо Захариев.

Левски пребори Балкан за 1-2 в полуфиналите на НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани