18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАФиладелфия преодоля съпротивата на Ню Орлиънс за 10 поред у дома (видео)

Филаделфия преодоля съпротивата на Ню Орлиънс за 10 поред у дома (видео)

Джоел Ембийд с 42 точки, Зайън Уилямсън не доигра срещата заради контузия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия записа втора поредна и общо 22-ра победа в НБА през този сезон. Сиксърс се наложиха над Ню Орлиънс със 120:111 у дома.

И ОЩЕ: Пеликанс останаха без Зайън Уилямсън, който игра 28 минути и отбеляза 26 точки плюс 6 борби и 7 асистенции, но след това напусна паркета. Крилото на Ню Орлиънс прекара последната четвърт в съблекалнята, заради разтегнато сухожилие на дясното бедро.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд даде тон на Филаделфия с 42 точки, 11 борби и 5 асистенции. Джеймс Хардън добави 27 и 8 асистенции. Джордж Нианг се включи от пейката с 15 точки и 5 борби.

Си Джей Маккалъм също вкара 26 точки за Ню Орлиънс. които допълни с 6 асистенции. Йонас Валанчиунас остана с 12 точки и 12 борби.

КЛЮЧЪТ: В последната част Джоел Ембийд, Ди`Антъни Мелтън и Джеймс Хардън изведоха Филаделфия до aванс от 10 точки, с което си гарантира успеха. За Сиксърс това е 10-ти пореден триумф на свой терен в лигата.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – НЮ ОРЛИЪНС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани