1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаФелипе Рейес на раздяла: Напускам с чувството на уважение на всичките си...

Фелипе Рейес на раздяла: Напускам с чувството на уважение на всичките си съперници

Напускам с обичта на всички фенове на баскетбола, казва още легендарният капитан на Реал Мадрид

Реал Мадрид изпрати подобаващо своя дългогодишен капитан Фелипе Рейес, който взе решение да прекрати забележителната си спортна кариера на 41 години. От „Белия балет“ организираха специално събитие, за да отдадат чест на рекордьора по изиграни мачове в испанската АCB лига.

Да играя за Реал Мадрид бе сбъдната мечта. Никога не съм мислил, че ще играя за този клуб толкова години, защото е наистина голям. Горд съм да кажа, че съм тук от 17 сезона и съм бил капитан в 16 от тях. Дадох всичко от себе си на терена. Тръгвам си оттук, чувствайки се доволен и се надявам, че съм се справил със задачата„, сподели през сълзи Фелипе Рейес.

Напускам с чувството на уважение на всичките си съперници. Миналият сезон, когато играхме в турнира за Купата на Краля и излязох на терена, преживях нещо невероятно. Тогава всички фенове ме аплодираха. Прекарах много години в Реал Мадрид, имаше много съперничества. Трогнаха ме съобщенията и всичко, което се каза в социалните мрежи за мен. Това ме радва„, добави носителят на 23 трофея в 17 сезона като част от Реал Мадрид.

Само се надявам, че хората ще ме запомнят като играч, който даде всичко от себе си, беше земен, мил и се раздаде за отбора. По-специално се надявам хората да ме помнят като мил и трудолюбив човек. Това би било достатъчно, за да ме зарадва. Напускам с обичта на всички фенове на баскетбола и това ме прави истински щастлив„, завърши Фелипе Рейес.

След 23 години Фелипе Рейес слага край на кариерата си (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани