20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАФиладелфия излъга Бруклин (видео)

Филаделфия излъга Бруклин (видео)

Сиксърс триумфираха за 36-ти път в НБА през този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия записа втори пореден триумф в НБА. Сиксърс надвиха Бруклин със 101:98 като гости, с което се оказаха на пътя на успеха в лигата за общо 36-ти път през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд бе много полезен и оформи дабъл-дабъл за Филаделфия – 37 точки и 13 борби. Джеймс Хардън добави 29, 6 борби и 6 асистенции. Тайрис Макси се включи от пейката с 12 точки.

Микал Бриджис бе най-добър при дебюта си за Бруклин с 23 точки и 6 борби. Джо Харис реализира 18. Кам Томас остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: В средата на четвъртия период Нетс имаха аванс от 9 точки, но това не притесни Филаделфия. Гостите се вдигнаха на щурм и чрез Тайрис Макси, Джеймс Хардън и Джоел Ембийд стигнаха до равенство за 98:98 5.2 секунди преди края. От другата страна Микал Бриджис не бе точен, а три успешни наказателни удара на Джеймс Хардън и Джоел Ембийд донесеха успеха на Сиксърс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 февруари Филаделфия ще бъде домакин на Хюстън, докато Бруклин ще играе срещу Ню Йорк. 

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани