9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияФеновете, посетили мачове от НБЛ, с шанс за билет за България -...

Феновете, посетили мачове от НБЛ, с шанс за билет за България – Германия

Двубоят на "лъвовете" със световния шампион от евроквалификациите ще бъде на 25 февруари в Ботевград

България посреща световния шампион Германия за първи домакински мач от новия цикъл квалификации за Евробаскет 2025. Двубоят е на 25-ти февруари в Ботевград, а в следващите кръгове от НБЛ баскетболните фенове ще могат да си спечелят безплатни покани за него.

Част от билетите вече намериха своите собственици в Ботевград и София, а и в останалите градове привържениците ще могат да си спечелят пропуски по време на срещите от 21-и и 22-и кръг на НБЛ. Балкан, чийто дом ще приеме евроквалификацията, и Левски направиха свои привърженици притежатели на тези покани, за да дадат подкрепата си за националите ни във важната откриваща квалификация срещу Германия.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BulgarianBasketballFederation (@bf_basketball)

Преди този сблъсък, който ще доведе действащия световен първенец в България, националният ни тим гостува на Швеция на 22 февруари.

Ако и ти искаш да спечелиш покана за България-Германия, трябва само да следиш страниците на БФБаскетбол и НБЛ и отборите в лигата във Facebook и Instagram, за да разбереш как!

Бъди на трибуните на 25 февруари – „Арена Ботевград“ – България – Германия!

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани