7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаФенербахче шамароса ЦСКА насред Москва (видео)

Фенербахче шамароса ЦСКА насред Москва (видео)

6 поред за Ян Весели и компания в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче е под пара напоследък, а последният, който си изпати от това е ЦСКА Москва. Турският гранд повали своя съперник с 89:83 като гост, записвайки шести пореден успех в Евролигата. Селекцията на Игор Кокошков вече е с баланс от 10-11, докато руснаците са с 15 победи и 6 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Ян Весели завърши с 24 точки и 6 борби за Фенербахче. Нандо Де Коло, който идва два трофея в Евролигата с ЦСКА Москва, добави 22 и 9 асистенции. Джеръл Еди отбеляза 17 точки.

Торнике Шенгелия бе най-резултатен за ЦСКА Москва с 18 точки. С по 12 останаха Даниел Хакет, Янис Стрелникс и Никола Милутинов.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Ян Весели се оказа човекът на място за “фенерите”. MVP в Евролигата през 2019 г. изравни резултата за 78:78 със забивка след асистенция на Нандо Де Коло, а след това отбеляза на няколко пъти от фаул линията и блокира опит за стрелба от тройката на Майк Джеймс. Това даде възможност на Нандо Де Коло да вкара за 87:80.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 януари Фенербахче ще приеме Макаби Тел Авив, а ден по-късно ЦСКА Москва ще гостува на АЛБА Берлин.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани