5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияФаб Файв удържа натиска на Локомотив София

Фаб Файв удържа натиска на Локомотив София

14-та победа за играчите в черни екипи

Фаб Файв записа трета поредна победа в регион Запад на ББЛ А група. В среща, която се изигра в зала „Триадица“ в София, тимът се наложи над Локомотив София с 86:75. След тази среща Фаб Файв остава втори с баланс 14-4, докато днешният му опонент е със 7-11.

Цялата първа четвърт вървеше кош за кош и закономерно след 10 минути игра резултатът бе равен – 20:20. През втория период обаче баскетболистите на Калоян Василев започнаха да доминират осезаемо в подкошието и дръпнаха с 13 точки, но на почивката съперникът им намали за 39:46.

След много равностойно начало на второто полувреме, Фаб Файв отново натрупа двуцифрена преднина и преди последната част бе напред с 65:53. Локомотив София не се отказа и на два пъти намаляваше разликата само на 3 точки в края, но не успя да стигне до пълен обрат.

Мартин Горунов бе най-резултатен за победителите с 24 точки, 19 от които през първото полувреме. Георги Митровски записа 17 и 9 борби, Георги Кръстев се отчете с 13 точки и 8 асистенции, а по 10 добавиха Александър-Марко Милър и Красимир Кръстев.

За Локомотив София Георги Кучков бе над всички с 26 точки. Стефан Янев отбеляза 19, с 13 е Георги Цеков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани