7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияУдо: Не е лесно да пътуваш шест часа с автобус и директно...

Удо: Не е лесно да пътуваш шест часа с автобус и директно да влезеш в игра

Поздравявам Черноморец за сърцатата игра, добави Людмил Хаджисотиров

Доволен съм, че победихме. Не е лесно да пътуваш шест часа с автобус и директно да влезеш в игра. Бил съм баскетболист и мога да кажа, че не е лесно, радвам се, че успяхме да започнем агресивно. Направихме две добри части, става дума за първата и третата. В останалите двa периода повеждахме с 20 точки, но след това позволявахме на Черноморец да се върне. Преди мача казах, че бургазлии са неприятен съперник, особено в тяхната зала, защото много добре стрелят от тройката. В този двубой някои играчи ни изненадаха, но истината е ,че вкараха тройки през ръка, които са трудни. Поздравявам нашите съперници за сърцатата игра. Нормално е да има повече ентусиазъм в първия им мач, смятам, че ще израстват“, заяви пред Max Sport 2 треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след триумфа на тима си в Бургас.

Рилецо излезе първи в НБЛ

Моят тим има още потенциал. Казах на играчите ми, че поради липсата на Павлин Иванов, който до този момент е най-добрият ни играч статистически, всеки от тях трябваше да даде с 10% повече, за да компенсираме неговата липса. Всички се стараха, смятам, че имахме предимствo под коша, което до голяма степен използвахме, както и в борбите. Това даде резултат“, сподели Удо, след като неговият отбор се справи с Черноморец със 100:86.

Имахме проблеми с връщането в защита, това не е сериозно да се допуска. Не търся извинения, ще работим върху това нещо. Пак казвам, че бедрата ти се наливат с гипс, когато си пътувал шест часа. Бягането е по-трудно, но това е нещо, с което досега не сме имали проблеми. Николас Карвачо се наложи в подкошието и направи добър мач. Надявам се да сме здрави, с много работа ще вървим нагоре. Нямаме една седмица, в която да сме тренирали всички. Знам, че и другите отбори имат проблеми, трудно ми е да кажа дали се доближаваме до нашия потенциал, когато не сме били заедно. Сега имахме добър тренировъчен процес и това се видя. Надявам се да сме всички заедно и тогава ще се види какъв е истинският потенциал на Рилски“, смята Людмил Хаджисотиров, чийто тим излезе начело в класирането с баланс от 3-1.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани