18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияУдо: Гордея се с моя отбор

Удо: Гордея се с моя отбор

Треньорът на Рилски спортист напусна "Универсиада" недоволен от съдийството

Рилски спортист бе много близо до това да шокира Левски Лукойл като причини на „сините“ същото, което столичани причиниха на самоковци в първите два мача, но не се получи – Левски прекърши Рилецо с 90:84 след мъжка битка и продължение в зала „Универсиада“.

Според треньора на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров, съдиите са ощетили отбора му и са попречили развръзката от двубоя да бъде друга. Удо обаче отказа да коментира пред журналисти реферите и заяви, че в знак на солидарност с Тони Дечев и други свои колеги треньори, предпочита да замълчи. По-рано днес той спечели наградата за най-етичен наставник в мъжкия елит.

Хаджисотиров ограничи изказванията си до следното:Много се гордея с моя отбор, тези момчета показаха невероятен характер в този мач. Бореха се страхотно, дори когато нещата изглеждаха безнадеждни. Това са изключителни момчета, които нито за миг не се пречупиха и не се отказаха.

Петата среща за титлата в НБЛ е в събота в Самоков. Ако Рилски спортист иска да остане жив в тази игра, то победата пред домашна публика е задължителна. Победа за Левски ще превърне „сините“ в новите шампиони на България.

Драма, продължение и 3-1 за Левски Лукойл във финалите в НБЛ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани