18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАТрипъл-дабъл №75 в кариерата на Джеймс Хардън в НБА (видео)

Трипъл-дабъл №75 в кариерата на Джеймс Хардън в НБА (видео)

Клипърс подчиниха Торонто за 4 поред

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс триумфираха за четвърти пореден път в НБА. „Ножиците“ се наложиха над Торонто със 127:107 като гости, като вече имат баланс от 29-14 и са трети в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Джеймс Хардън оформи своя 75-ти трипъл-дабъл в кариерата си в НБА, финиширайки с 22 точки, 10 борби и 13 асистенции за Клипърс. Пол Джордж го последва с 21. Ръсел Уестбрук се включи от пейката с 20 точки и 5 борби.

Скоти Барнс бе най-резултатен за Торонто с 23 точки и 5 борби. Ар Джей Барет приключи с 22 и 6 борби. С по 13 точки останаха Гари Трент Джуниър и Денис Шрьодер, като последният направи и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Гостите бяха по-точни в стрелбата от линията за изпълнение на наказателни удари – 22/24 срещу 13/22 за Торонто. Освен това, Клипърс спечелиха битката под двата ринга, овладявайки общо 50 борби срещу 45 за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Клипърс ще имат визита на Бостън, докато на 29 януари Торонто ще срещне Атланта. 

СТАТИСТИКА ОТ ТОРОНТО – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани