17.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияЛокомотив София с победа в женското първенство

Локомотив София с победа в женското първенство

Столичанки се справиха с Шоутайм

Локомотив София победи отбора на Шоутайм с 63:62 като гост във Варна в мач от 11 кръг в първенството за жени. Успехът бе седми за софийския тим, който се изкачи на трето място във временното класиране, а Шоутайм допусна осмо поражение от началото на сезона.

Двата състава направиха оспорвана първа четвърт, след която гостите имаха три точки аванс – 17:14. Баскетболистките на Шоутайм изиграха по-силна втора част и на почивката се откъснаха с 36:28. След паузата Локомотив стоеше по-добре на терена и до края на третата четвърт намали пасива си до 48:51. Домакините не успяха да удържат преднината си в заключителните 10 минути и състезателките от София се поздравиха с победата.

В следващия кръг от шампионата, които продължава през новата 2024 г., Локомотив ще приеме Берое в София на 5 януари, а тимът на Шоутайм ще гостува на Дунав 2016 в Русе на 6 януари.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани