4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАТрипъл-дабъл на Домантас Сабонис даде импулс на Сакраменто срещу Никс (видео)

Трипъл-дабъл на Домантас Сабонис даде импулс на Сакраменто срещу Никс (видео)

"Кралете" победиха за седми път след паузата за Мача на звездите в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Сакраменто спечели за седми път след паузата за Мача на звездите в НБА. Пред своите фенове „кралете“ отказаха Ню Йорк със 122:117, като вече имат баланс от 39-26 на второто място в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Домантас Сабонис бе много полезен и оформи деветия си трипъл-дабъл за Сакраменто през сезона в НБА – 24 точки, 13 борби и 10 асистенции. Ди`Арън Фокс го последва с 23 и 7 асистенции. Малик Монк се включи от пейката с 19 точки и 5 борби.

Ар Джей Барет бе най-резултатен за Ню Йорк с 25 точки и 7 борби. Джулиъс Рандъл приключи с 23, 10 борби и 5 асистенции. С по 19 точки останаха Джейлън Брънсън и Куентин Граймс, като първият игра само едно полувреме, заради болки в левия крак.

КЛЮЧЪТ: 47.5 секунди преди края Джулиъс Рандъл даде надежда на Никс, след като вкара за 113:115. Домакините обаче стигнаха до преднина от 6 точки, но Ар Джей Барет отново намали до 117:120. Два успешни наказателни удара на Домантас Сабонис обаче сложиха точка на спора за крайното 122:117.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 март Сакраменто ще гостува на Финикс, докато Ню Йорк ще излезе срещу Лос Анджелис Клипърс.

СТАТИСТИКА ОТ САКРАМЕНТО – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани