15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАТреньорът на Торонто скочи на съдиите и на НБА след мача срещу...

Треньорът на Торонто скочи на съдиите и на НБА след мача срещу Лейкърс (видео)

Това, което се случи, е напълно безсмислено и е срам, срам за реферите, жалко за лигата, че позволява това, смята Дарко Раякович

Треньорът на Торонто в НБА Дарко Раякович бе бесен на съдиите и на НБА след загубата на своя тим от Лос Анджелис Лейкърс, дошла след 131:132 в среща, изиграна в Ел Ей. 44-годишният сръбски специалист посочи 23-те наказателни удара в последната четвърт и голямата разлика при изпълненията от фаул линията (б.а. – 8/13 за Раптърс срещу 28/36 за „езерняците“).

Това е възмутително. Това, което се случи, е напълно безсмислено и е срам. Срам за реферите. Жалко за лигата, че позволява това. 23 наказателни удара за тях, а ние получаваме само 2 през четвъртата четвърт. Как да играем по този начин?! Разбирам уважението към баскетболисти на ниво Мач на звездите и всичко това, но ние също имаме играчи на това ниво в нашия отбор„, не скри разочарованието си Дарко Раякович, който е убеден, че реферите не са дали шанс на отбора му.

Те трябваше да спечелят, така ли? Ако случаят е такъв, просто ни уведомете, за да не излезем за мача. Просто им дайте победата. Но това не беше честно. И това не ни се случва за първи път„, добави бившият помощник в Мемфис, Финикс и Оклахома, който по всяка вероятност ще отнесе сериозна глоба от НБА, заради изказванията си.

За успеха на Лейкърс в двубоя Антъни Дейвис отбеляза 41 точки, допълнени от 11 борби и 6 асистенции. Леброн Джеймс вкара 22 плюс 5 борби и 12 асистенции. Крисчън Ууд се включи от пейката с 14 точки.

За Торонто Скоти Барнс бе най-резултатен с 26 точки и 6 асистенции. Паскал Сиакам финишира с 25. Ар Джей Барет се отчете с 23 точки, 10 борби и 5 асистенции.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ТОРОНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани