18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАТоронто oтказва да се предаде (видео)

Торонто oтказва да се предаде (видео)

Раптърс намалиха до 2-3 в серията с Филаделфия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Торонто записа втора поредна победа в плейофите на НБА. Раптърс намалиха пасива си в серията с Филаделфия до 2-3, след като триумфираха със 103:88 като гости в мач №5.

НАЙ-ДОБРИ: Паскал Сиакам отново бе най-добър за Торонто с 23 точки, 10 борби и 7 асистенции. Прешъс Ачиува се включи от пейката със 17 и 7 борби. О Джи Онуноби и Гари Трент Джуниър добавиха по 16 точки, като първият грабна и 5 борби.

Джоел Ембийд поведе колоната на реализаторите за Филаделфия с 20 точки и 11 борби. Тобайъс Харис се разписа с 16 и 7 борби. Джеймс Хардън остана с 15 точки и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Гостите стартираха втория период със серия от 12-0, възползвайки се от 9-те поредни пропуска в стрелбата на съперника. Сиксърс реализираха първия си кош в средата на тази част, а Скоти Барнс имаше 8 точки за Торонто, с което го изведе до 54:41 на голямата почивка. Канадците запазиха предимството си до края, приключвайки с успеваемост в стрелбата от игра 51%.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Играе се до четири успеха от седем срещи. Следващият мач между Торонто и Филаделфия ще бъде на 29 април. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – ТОРОНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани