11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАТопло посрещане за Джеймс Хардън във Филаделфия (видео)

Топло посрещане за Джеймс Хардън във Филаделфия (видео)

4 поред за Сиксърс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Джеймс Хардън бе топло посрещнат от публиката на Филаделфия, a за това се отблагодари със силна игра. Гардът бе сред най-добрите при успеха на Сиксърс над Ню Йорк със 123:108. Това бе четвърти пореден триумф за тима от щата Пенсилвания в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд поведе колоната на реализаторите за Филаделфия с 27 точки и 12 борби. Джеймс Хардън добави 26, 9 борби и 9 асистенции. Тайрис Макси вкара 25 точки.

Ар Джей Барет бе най-добър за Ню Йорк с 30 точки, 6 борби и 7 асистенции. Джулиъс Рандъл остави срещу името си 24 и 6 борби. Имануел Куикли остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Никс, които претърпяха поражения в 13 от последните си 15-те двубоя, имаха аванс от 7 точки на голямата почивка, като успяха да го запазят до средата на третия период. След това обаче Сиксърс взеха нещата в свои ръце. Джоел Ембийд отбеляза на два пъти зад дъгата, а Тайрис Макси се разписа с 11 точки, за да може Филаделфия да излезе напред след 38:19 в тази част и повече не погледна назад.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 март Филаделфия ще приеме Кливланд, а Ню Йорк ще играе срещу Финикс.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани