5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияМирослав Васов: Позволихме на Спартак да покаже на какво е способен от...

Мирослав Васов: Позволихме на Спартак да покаже на какво е способен от тройката

Ще работим здраво, за да покажем истинското си лице по време на турнира за Купата на България, каза още крилото на Рилски спортист

Допуснахме много грешки, които доведоха до директни кошове от страна на Спартак. Позволихме на Спартак да покаже на какво е способен при стрелбата от тройката. След това беше много трудно да ги спрем. В момента ни липсват част от основните играчи, очакваше се повечето от нас да получим повече минути. Хвърлихме се, но нашите грешки не ни позволиха да направим обрат“, бе мнението на баскетболиста на Рилски спортист Мирослав Васов след загубата от Спартак с 93:101.

Ние в България играем баскетбол към този момент, но в Украйна се случват много по-лоши неща, които изместват баскетбола. Въпреки тези две поредни загуби, които допуснахме, мисля, че се намираме в добра позиция преди началото на третия етап. Намираме се на първото място в класирането, надявам се да проведем по-нормален тренировъчен процес и да си върнем формата“, каза още крилото, който вкара 19 точки за носителя на Купата и Суперкупата на България.

Ще работим здраво, за да може да покажем нашето истинско лице по време на турнира за Купата на България. Няма да подценим следващия ни съперник в лицето на Шумен. Трябва да се възстановим след мача със Спартак, отиваме там за победа“, допълни Мирослав Васов.

Спартак би Рилски спортист у дома (ВИДЕО)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани