15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Това, което трябва, общо взето сме направили

Тони Дечев: Това, което трябва, общо взето сме направили

Надявам се да има още българи в състава, казва още треньорът на Балкан

Новият треньор на Балкан Тони Дечев сподели, че съставът все още не е готов напълно. Специалистът следи изкъсо подготовката на своите играчи в Ботевград.

Има неща, които нe зависят от нас. Това, което трябва, общо взето сме направили. Нагаждваме се. Според пристигането на новите ще се опитаме да сглобим по-пълен състав, защото контролите чукат на вратата“, заяви Тони Дечев.

Надявам се да има още българи в състава. Тече европейско първенство, някои от момчетата нямат договори. Имаме желание да подпишем с някои от тях, така че и това го има в плановете ни“, добави специалистът.

Първите контроли на Балкан ще бъдат на 15 и 16 септември в Крайова. Между 23-ти и 24-ти шампионите ще участват на турнира в Пловдив, заедно с домакините от Академик, ЦСКА и Ямбол. Балкан най-вероятно ще изиграе още две контроли до края на месеца.

„На 4 октомври е Мачът за Суперкупата, затова контролите са важни. Хубаво е послените проверки да са в нашата зала, за да може момчетата да поиграят тук, но това са подробности, които ще решим с ръководството„, казва още Тони Дечев.

ПрезGoogle
ИзточникBotevgrad.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани