9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Всички се бориха, страхотна победа за нас

Тони Дечев: Всички се бориха, страхотна победа за нас

Изиграхме четвъртия период с добра защита, заяви треньорът на Ямбол

„Oтборът изглеждаше по-добре. Това е факт. Изненада ме това, че през второто полувреме изглеждахме по-добре отколкото през първото. Явно наистина на момчетата им трябва още игрово време. Специално говоря за двете млади момчета – Георги Герганов и Константин Тошков. Днес видяхте, че имахме голями амплитуди, които се дължат със сигурност и на това. Много пъти съм го казвал вече, ние сме поели този риск. Опитвам се да им давам минутите, които трябва да вземат. Такива мачове ще им помогнат да напредват много. Днес играхме добре. Поздравявам момчетата. Страхотна победа за нас. Явно има отбори, срещу които играем добре, и такива, срещу които не можем. Давам като пример Академик, който всяка година си ни бие като тъпан. Срещу Спартак играем успешно, независимо в какво състояние сме. Нищо не се е променило отпреди три дни„, заяви треньорът на Ямбол Тони Дечев след драматичния успех в Плевен с 95:88 след продължение.

Най-голямата разлика бе 12 точки. Може би и Спартак се успокои, след като направиха разликата 11 точки за втори път. В този момент като че ли моите момчета се събудиха. Изиграхме четвъртия период с добра защита, както и борбата. Днес всички се бориха. Не искам да коментирам никой конкретно като игра. Мисля, че целият отбор заслужава едно голямо Браво„, добави наставникът на ямболии, които победиха Спартак за втори път през сезона.

Ямбол заличи пасив от 12 точки, мина през продължение и спечели в Плевен

Нашите цели тази година са да оцелеем, да дадем време на младите играчи и след това да играем плейоф. Досега изпълняваме добре и трите неща. Смятам, че нещата не се чак толкова зле на фона на проблемите, които имаме. Всеки път, особено у дома, се опитваме да играем на гребена на емоцията. Много по-различно е, когато има фенове в залата. В този труден момент за клуба те много ни помагат. Затова ги приканвам на всеки домакински мач да подкрепят момчетата„, завърши Тони Дечев.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани