7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияТихомир Желев: Разбираме се и извън терена, това ни помага

Тихомир Желев: Разбираме се и извън терена, това ни помага

Надявам се така да продължаваме, пожела си гардът на Рилски спортист

Спартак е отбор, който има по-къса пейка от нашата. Повечето тимове са така в момента. Явно това, че ние имаме равностойни играчи на всяка позиция ни позволява да сме доста по-свежи от останалите и изкарваме мачовете на високо темпо. Нормално е повечето тимове да не могат да отговорят на това”, отбеляза Тихомир Желев след победата на неговия Рилски спортист над плевенчани със 110:78.

Засега нещата се получават наистина добре, надявам се така да продължаваме и каквото можем ще покажем с времето. Всички в отбора са добри момчета. Това, че се разбираме и извън терена ни помага и на игрището. Очаквам да победим в събота срещу Балкан”, допълни гардът, който вкара 14 точки за 12-тия пореден успех на самоковци в НБЛ.

Тепърва ще мислим за мачовете от ФИБА Къп. Ще гледаме и разучаваме отборите. Ще се готвим и ще се опитаме да спечелим всичките си двубои от групата”, убеден е баскетболистът на Рилски спортист.

Рилски не се затрудни в Плевен за 12 поред в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани