13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияИвко Ивков: Започнахме много добре, но след това Рилски заздрави защитата

Ивко Ивков: Започнахме много добре, но след това Рилски заздрави защитата

Във всеки мач се опитваме да играем здраво, допълни крилото на Спартак Плевен

Не очаквахме да ни вкарат 110 точки. Мисля, че започнахме много добре. Може би най-доброто ни начало, откакто се върнах в Плевен. Просто през втората четвърт Рилски спортист заздрави защитата, а ние направихме някои грешки и тогава стана разликата. Показаха, че са в много добра форма, един от най-добрите отбори в НБЛ в момента. Опитахме се да се противопоставим в третата и четвъртата част, но и те имаха добра успеваемост”, сподели баскетболистът на Спартак Ивко Ивков след загубата от Рилски в Плевен.

Ние във всеки мач се опитваме да играем здраво. Срещу по-силните отбори може би излизаме по-освободени. Опитваме се да се противопоставим доколкото можем. Има някои реалности, но когато играем по-добра защита, нещата се получават“, каза още крилото, който приключи с 9 точки и 5 борби.

Чувствам се много добре отново в Плевен. Градът е хубав, в отбора всички сме близки. Има много добра химия, разбираме се много. Радостен съм, че отново съм в Спартак”, добави Ивко Ивков.

Рилски не се затрудни в Плевен за 12 поред в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани