4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Това отличава Левски от всички останали отбори

Тити Папазов: Това отличава Левски от всички останали отбори

Включването на Марио Боянов от пейката е чудо, смята президентът на "сините"

Това отличава Левски от всички останали отбори. Това е най-хубавата зараза на света. Показаха го стотиците хиляди фенове на Левски, които от 1 февруари спасяват футболния отбор. Това е зараза, която тече във всеки, който облече „синята“ фланелка„, бяха първите думи на президента на Левски Тити Папазов след спечелената Купа на България и победата над ЦСКА с 86:81 във финала на турнира. 

Включването на Марио Боянов от пейката е чудо. Дар от Господ. Едно момче, което е още ученик, да покаже завиден характер. Тренира с огромно себераздаване и има доста неща, които му куцат, но когато някой облече „синята“ фланелка, става нещо различно. Благодаря на хората, които дойдоха, защото те помогнаха на два пъти. Помогнаха на Левски – отбор, който е осми по бюджет в НБЛ, да стане носител на този трофей. Това е чудо. Помогнаха и на любимия си клуб, защото ние през тези дни трябва всички да се заразим от доброта, компромиси и да се разболеем със заразата, наречена Левски. В кръга на шегата ще кажа, че Левски побеждава, защото играе в най-хубавата зала и на най-хубавия терен. Левски е отбора на народа, който трябва да играе в критични условия“, добави още той. 

Ние загубихме от ЦСКА, когато в този тим не бяха Таменанг Чо и Драган Зекович, но това различава Купата на България. Неслучайно, отборите от Евролигата като Армани Олимпия Милано и Виртус Болоня загубиха един след друг за Купата на Италия. Това е магията на това състезание. Този отбор, който не е фаворит, да се чувства по-освободен. Това беше нашето голямо предимство. Смятам, че имаме най-добрият треньорски щаб, без никаква дискусия. Да, Димитър Ангелов и Божидар Гьорев са били мои помощници, много са видели от мен, но в този успех заслугата е на 100% тяхна. Аз дори не влизам в съблекалнята на разбора, защото им вярвам и те имат нужда да повярват, че могат да бъдат сами, тъй като имат изключителни качества. След Берое ние имаме най-малък треньорски щаб. Ние нямаме доктор и масажист, Марги пере дрехите, но ние имаме цялата любов на „синя“ България“, призна Тити Папазов. 

„Аз съм обективен, разликата в класите между двата тима е доста чувствителна. Няма да коментирам бюджети, защото това е грозно. Аз бях убеден, че след като сме стигнали дотук, след 20 години няма да помнят колко добре е играл Левски на финал, а ще помнят кой е победил. Знаехме, че времето работи за нас, Боянов се оказа големият коз. Ние дори нямаме премии, не можем да си ги позволим. Пак казвам, Марги е домакиня, аз бях доктор онзи ден, но това няма никакво значение, когато имаш огромна любов, отдаденост и подкрепа“, бе мнението на Тити Папазов. 

Огромно благодаря на Юлия Боянова и Иван Гогов, за да докажем на всички, че Левски може да бъде обединен. Левски е символ на обединение и последователност към великия Апостол. Това, че някои нищожества искат да ни разцепят, но това няма как да стане, защото историята е вековна. Апостола е само един, не му сквернете името. Това е за всички нас пътеводна мечта„, допълни президентът на Левски. 

„Аз искам да отправя огромни благодарности към всеки един, който беше в залата. Вярвам, че сме го зарадвали, защото тези шест млади момчета, които Юлия Боянова пусна да стават баскетболисти, имат нужда от тази подкрепа. Да, ЦСКА е дразнител, но тези момчета заслужават да бъдат феновете до тях, тъй като показаха какво могат и какво могат да направят заедно с привържениците за Левски„, завърши Тити Папазов. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани