9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Разполагаме с едни от най-добрите български играчи

Тити Папазов: Разполагаме с едни от най-добрите български играчи

Трябва да подхождаме сериозно във всяка среща, допълва треньорът на Левски Лукойл

Не смятам, че сме играли по-меко, но трябва да отбележим, че през първите 15 минути Ямбол игра като равен с равен. Ямболии имаха тази криза в края на втората и в началото на третата част, в които допуснаха наивни грешки и ние успяхме да вкарахме много лесни кошове. В зала „Диана“ се играе трудно, на полувремето нашите съперници имаха повече точки от бързи атаки, отколкото нас. Не мога да кажа по никакъв начин, че домакините играха слабо, просто в един период от 10 минути бяха като гръмнати и това ни отпусна. Ако мачът вървеше кош за кош, психологическото предимство щеше да бъде на тяхна страна. Натрупаха рано лични нарушения, особено Уили Атууд, който е важен играч в ротацията на Тони Дечев и излезе от ритъм. Това също помогна. Ясна е разликата в класата на двата отбора, но не можем да кажем, че домакините не се стараха“, заяви пред Max Sport 2 треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след успеха на тима си над Ямбол със 105:75 като гост.

Доволен съм, защото в тази среща демонстрирахме висок процент в стрелбата. Мен това не ме изненадва. Нормално е Ямбол да допусне грешки при нашия стил на игра в защита. В тази зала лесно стават контраатаки, така че съм доволен. В началото Иван Лилов бе лидерът на ямболии. Отдавна не се бях притеснявал преди мач“, добави наставникът на столичани, които записаха четвърта поредна победа в НБЛ.

Трябва да отчетем, че разполагаме с едни от най-добрите български играчи, които вече имат достатъчно опит. Мога да кажа, че са сериозни професионалисти, имаме добър тренировъчен процес. Предстоящият натоварен ритъм ще бъде за всички отбори. Имаме отбор, който запази голяма част от баскетболистите си от миналия сезон. Това е голямо предимство, всички тези фактори дават помощ. Трябва да подхождаме сериозно във всяка среща“, каза още Тити Папазов.

Предстои ни домакинство на Черноморец. Бургазлии изненадаха Балкан в Ботевград, така че няма да има никакво подценяване. В началото на сезона спечелихме два много тежки и важни срещи като гости. Може да се каже, че отборите от Топ 4 безспорно превъзхождат останалите тимове, което се отразява. Всеки има амбиция да победи Левски, това е съвсем естествено. Класата на нашия тим е самодостатъчна, ако сме отговорни“, завърши специалистът.

Левски Лукойл мина кота 100 в Ямбол

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани