7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАС 50 точки Кайри Ървинг задейства мотора на Бруклин (видео)

С 50 точки Кайри Ървинг задейства мотора на Бруклин (видео)

"Мрежите" спряха серия от четири поредни загуби в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин спря серия от четири поредни загуби в НБА. „Мрежите“ се наложиха над Шарлът със 132:121 като гости, за да достигнат до своята 33-та победа в най-силното първенство в света.

И ОЩЕ: Кайри Ървинг стана един от 22-мата баскетболисти в историята на НБА, който може да се похвали с поне 5 мача с 50 и повече точки. Личният му рекорд е 57 точки за Кливланд срещу Сан Антонио от 12 март 2015 г.

НАЙ-ДОБРИ: 29-годишният Ървинг се превърна в едва вторият гард в НБА с повече от един мач с 50 точки при успеваемост в стрелбата от игра 75% след легендата Майкъл Джордан. Срещу Шарлът 188-сантиметровият баскетболист вкара 50, дошли след 9 тройки от 12 опита, плюс 6 асистенции. 

От неговите колеги Андре Дръмънд приключи с 20 и 14 борби. Кевин Дюрант и Брус Браун вкараха по 14, като първият направи и 7 асистенции.

Майлс Бриджис и Тери Розиър бяха най-добри за Шарлът с по 30 точки, като вторият овладя и 8 борби. ЛаМело Бол остана с 24, 5 борби и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Нетс достигнаха до преднина от 26 точки на голямата почивка след 20 точки на Кайри Ървинг през първото полувреме. След паузата гостите направиха аванса си 34 точки, но Шарлът намали до 13. Кайри Ървинг довърши започнатото и изведе Бруклин на пътя на успеха.

СТАТИСТИКА ОТ ШАРЛЪТ – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани