5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАСтеф Къри за историческия момент: Реджи Милър и Рей Алън поставиха високо...

Стеф Къри за историческия момент: Реджи Милър и Рей Алън поставиха високо летвата (видео)

Този миг е специален, ще го помня до края на живота си, добави лидерът на Голдън Стейт

Стеф Къри обра овациите в „Медисън Скуеър Гардън“ миналата нощ, след като подобри рекорда на големия Рей Алън за най-много отбелязани тройки в редовния сезон в НБА. Това се случи при победата на Голдън Стейт над Ню Йорк със 105:96.

След срещата лидерът на Уориърс бе награден със специален екип с надпис „2974“, а той му бе подарен от двамата предишни притежатели на рекорда Рей Алън и Реджи Милър.

Това беше щастлив край на тази една седмица. Всички тези моменти дотук наистина правят специална атмосферата. Знаех, че в тази зала нещата ще са различни, тя е емблематична. Не мога да изразя с думи всичко, което изпитвам. Благодаря на феновете, които взеха този миг с мен и ме оставиха да се изгубя в него. Почувствах се добре, все едно съм у дома“, сподели Стеф Къри.

Със сигурност този момент в специален. Оценявам го и ще го помня до края на живота си. Наистина е страхотно да надмина играчи като Реджи Милър и Рей Алън. Моите уважения към тях. Поставиха високо летвата за това какво значи да си стрелец. Те имат страхотни кариери, а аз си опитвам да се придържам към основни правила като ефективност и обхват. Всичко това е важно. Така че се гордея с високия си процент, гордея се със себе си и сега мога да се гордея с дълголетието да достигна до този рекорд, което Рей постави. Надявам се, че ще го направя такъв, който никой не може да достигне. Ще видим какво ще се случи„, каза още носителят на 2 награди за MVP в НБА.

След двубоя Стеф Къри подари гравирани часовници на съотборниците си с най-дълъг стаж в Голдън Стейт – Андре Игуодала и Дреймънд Грийн, като запази един за колегата си Клей Томпсън, който се възстановява от контузии. Очаква се последният да се завърне около Коледа.

Стеф Къри прати в миналото рекорда на Рей Алън и стана стрелец №1 за всички времена (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани