10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългари в чужбинаПавел Маринов с първи точки за Палмер Палма в Испания

Павел Маринов с първи точки за Палмер Палма в Испания

Крилото дебютира при загубата на своя тим от Валядолид

Павел Маринов дебютира за новия отбор Палмер Палма в Испания, където играе и Константин Костадинов. Двамата българи и тимът им не успяха срещу Валядолид след 64:71 като гости в първия мач от 17 кръг в лига LEB Oro.

В първия си двубой за Палмер Палма Павел Маринов започна сред титулярите, като остана на паркета 23 минути. В тях крилото се отчете с 6 точки, 2 борби и 2 откраднати топки, като бе 3/6 при стрелбата си от средно разстояние.

Константин Костадинов се включи от пейката за своя състав. Националът остави срещу името си 4 точки, 4 борби и 1 открадната топка за 15 минути в игра. При стрелбата си крилото бе 2/3 за две точки.

Палмер Палма има в актива си 1 успех и 14 поражения от началото на сезона в лига LEB Oro, като заема последното 18-то място в класирането. На 28 януари Павел Маринов, Константин Костадинов и съотборниците им ще излязат срещу Мелила. 

СТАТИСТИКА ОТ ВАЛЯДОЛИД – ПАЛМЕР ПАЛМА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани