4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияСтанислав Ваклинов и Кейлъб Бишъп са заразените в Берое

Станислав Ваклинов и Кейлъб Бишъп са заразените в Берое

От клуба обявиха, че играчите са тествани тази сутрин

Берое излезе с официална информация за двамата баскетболисти, които са дали положителни проби за коронавирус. Това са националът Станислав Ваклинов и американецът Кейлъб Бишъп, които са били изследвани по-рано днес в клиника, в Стара Загора.

Двамата са проявили симптоми на вируса, което е наложило и тестването им. Всички останали контактни на баскетболистите лица в Берое са поставени под карантина. От клуба допълват, че се надяват Ваклинов и Бишъп да се възстановят по-бързо, като се следи състоянието и на останалите състезатели в тима.

COVID-19 отложи още един мач от НБЛ

Станислав Ваклинов бе един от избраниците на Росен Барчовски за мини лагера на националите, който ще се проведе тази седмица. Това обаче означава, че тежкото крило отпада от сметките на специалиста за сбора на представителния ни тим.

Петък следобeд дадох отрицателен тест преди лагера на националния отбор. В събота вечер се почувствах зле, вдигнах температура. Вчера имах 38.5 градуса за малко, но решихме да се изследвам пак. Днес се чувствам добре, но резултатът от теста ми е положителен. В момента изобщо нямам температура„, това уточни пред bball.bg Станислав Ваклинов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани