9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияСпартак отново с наградата с Отбор на годината в Плевен (видео)

Спартак отново с наградата с Отбор на годината в Плевен (видео)

Капитанът на тима Станимир Маринов и неговият съотборник Ивко Ивков получиха приза на церемония, която се проведе в зала "Катя Попова"

Спартак пребори конкуренцията в колективните спортове в Плевен. Селекцията на Любомир Минчев заслужи наградата за Отбор на годината за 2023 г. Това стана ясно по време на церемонията за Спортист на годината в Плевен, която се проведе по-рано днес в зала „Катя Попова“, в града.

Наградата за Отбор на годината в Плевен за 2023 г. отива във витрината на Спартак

Призът получиха капитанът на Спартак Станимир Маринов и неговият съотборник в плевенския тим Ивко Ивков. Те бяха наградени от областния управител на града Виолета Иеремиева, която отправи и специално пожелание към играчите.

По време на церемонията бяха наградени още най-добрите млади състезатели в Плевен, както и най-добрите спортисти и треньори. Призове получиха заслужили деятели на плевенския спорт, отбелязали кръгли годишнини. Наградата за Спортист №1 на Плевен отиде в ръцете на сребърната медалистка от световното първенство по карате в Будапеща за 2023 г. Ивет Горанова. 

Специален гост на церемонията бе президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев. Той се включи в награждаването с призове за принос към спорта на волейболната треньорка и президент на ВК Олипиец Стефка Великова, както и на волейболистите от тима Калоян Минков и Симеон Симеонов, които си отидоха от този свят след катастрофа през ноември 2023 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

  1. […] Спартак получи наградата за Отбор на годината в Плевен… На официална церемония в зала „Катя Попова“ в града призът получиха капитанът на плевенския тим Станимир Маринов и неговият съотборник Ивко Ивков. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани