6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияСпартак застана зад каузата на Михаела

Спартак застана зад каузата на Михаела

Искам да благодаря на всички, които се включиха в благотворителната кампания, сподели баскетболистът на плевенския тим Николай Стоянов

Спартак застана зад благородна кауза. От клуба в Града под Панорамата се присъединиха към подкрепата за Михаела Симеонова, която е на 31 г. и се бори с коварно заболяване вече 12 години.  

По време на вчерашния мач срещу Шумен, в зала “Балканстрой” бе поставена кутия и всеки, който желае, можеше да помогне за каузата. За нея говори и баскетболистът на Спартак Николай Стоянов:  

Искам да благодаря на всички, които се включиха в благотворителната кампания, която се проведе в залата – с кутията за Михаела, която е болна от множествена склероза и се нуждае от спешна намеса. Благодаря на всички, които отделиха от средствата си. Искам да кажа, че на следващия мач с Академик ще има същата кампания за нея. Надявам се отново да успеем да съберем средства”, сподели крилото на плевенския тим. 

Повече информация за каузата можете да намерите тук 

Следващият домакински мач на Спартак в НБЛ ще бъде на 14 април (петък) от 19.00 ч. Тогава отборът на Любо Минчев ще приеме Академик Пловдив. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани