5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияСпартак без гард до края на годината

Спартак без гард до края на годината

Джулиен Люис се възстановява от контузия

Спартак Плевен няма да разчита още известно време на един от чужденците си Джулиен Люис. Гардът е с травма в левия глезен от средата на миналия месец.

„За съжаление Джулиен по време на предсезонната подготовка имаше най-много проблеми. След това навлезе във форма и започна да играе, но счупи костица. Това, което знаем, е, че той трябва да седи с ботуш до 14 декември. След това трябва да започне раздвижване. Към момента прави физиотерапия, трябва да започне да прави и кардио, независимо от това, че е с ботуш. Не знам дали ще го видим преди Нова година. След това, когато програмата ни се сгъсти, ще имаме нужда от него, заяви Любо Минчев.

Спартак се завръща към европейските си мачове тази седмица. Утре (12 декември) от 19.00 ч. в своята зала „Балканстрой“ плевенчани ще приемат литовския Ювентус Утена. На 15 декември от 19.30 ч. пък отборът на Любо Минчев ще гостува на Бакен в среща от група А на Европейската северна лига.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани