18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБААнтъни Дейвис изнесе лекция на Детройт (видео)

Антъни Дейвис изнесе лекция на Детройт (видео)

Лейкърс заличиха пасив от 14 точки за четвърти успех в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс достигнаха до поредни победи в НБА за втори път през този сезон. На свой терен „езерняците“ се справиха с Детройт със 128:121, за да запишат четвърти успех в най-силното първенство в света през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс не взе участие в срещата, заради травма. В негово отсъствие Антъни Дейвис реализира 38 точки, като бе 18/21 от линията за изпълнение на наказателни удари, допълнени от 16 борби. Лони Уокър добави 17. Остин Рийвс се отчете с 16 точки. В игра за тима от Ел Ей се завърна Денис Шрьодер.

Алек Бъркс бе най-резултатен за Детройт с 23 точки. Боян Богданович регистрира 20, 6 борби и 6 асистенции. Килиян Хейс остана с 18 точки.

КЛЮЧЪТ: Лейкърс изоставаха с 14 точки през втората част, но успяха да вземат преднина от 4 точки за 68:64 на голямата почивка, дошла след тройка на Лони Уокър. След паузата домакините задържаха лидерството си чрез Антъни Дейвис и Остин Рийвс, за да стигнат до крайното 128:121 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 ноември Лейкърс ще имат за съперник Сан Антонио, докато Детройт ще играе срещу Сакраменто.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ДЕТРОЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани