11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияСофия е кандидат за домакин на Купата при мъжете

София е кандидат за домакин на Купата при мъжете

Съвместна инициатива на ЦСКА, Левски и БФБ застава зад организирането на турнира

ЦСКА и Левски съвместно с БФБ са готови да организират следващото издание на турнира за Купата на България. Очаква се надпреварата при мъжете да се проведе в „Арена Армеец“ от 21 до 24 март.

Това е съвместна инициатива заедно с федерацията, понеже сме два софийски отбора, умишлено го казвам така, а не ЦСКА и Левски. Ще положим огромни усилия, както финансови, така и организационни, с помощта на федерацията, както и с тази на Министерството на младежта и спорта. Много искаме да направим този празник тук, в тази голяма зала, използвайки и малко инерцията от мача с Португалия. Не е било, аз не си спомням в тази зала да сме правили състезания. Имаше международни мачове на Лукойл, както и бенефиса на Георги Младенов. 

Така че почти сигурно, никога не казвам на 100%, но 99% ще е. Просто Купата ще е три дни по-рано – от 21 до 24 март. Последният кръг в НБЛ, който е преди турнира, на 18 март, ще отиде след него. Съвсем малки размествания, които си заслужават. На никого не пречи да се направи тук, условията в София са много добри и смятам, че ще дойдат доста хора. Залата е огромна. Да дойдат 3000 човека, няма да е като в Ботевград, но нека дойдат. Ние ще се постараем да направим празник„, заяви треньорът на ЦСКА Росен Барчовски в предаването „Спорна топка“ по Max Sport 2.

За последно Левски игра квалификации за Шампионска лига в „Арена Армеец“ през 2021 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани