Симеон Лепичев: Играеше ми се днес

Доволен съм, че успях да се представя добре и да бием, сподели центърът

592

Имах само една мисъл от сутринта, която беше в главата ми – играеше ми се днес. Следобед не успях да спя, имахме почивка, много ми играеше и съм доволен, че успях да се представя добре и да бием“, сподели дебютантът в националния ни отбор Симеон Лепичев след успеха над Румъния с 62:61 в мач от предварителните квалификации за Евробаскет 2025, провел се в Питещ.

„Когато имаш плеймейкър, който е бърз и умее да подава, втори човек, който да му помага да се освободи, наистина играта става по-хубава и както виждате, пасове хвърчат навсякъде“, добави центърът, който вкара 13 точки в първия си мач с представителния ни тим.

„Аз винаги ще скоча за топката, могат да се опитат да забият през мен. Винаги скачам, правя го още от колежанските си години. Аз мисля, че нямаше фаул срещу Николеску, той просто се заби в мен, аз останах прав, но това са видели съдиите, не мога да споря“, смята Симеон Лепичев.

„Не съм гледал състава на Португалия все още. Все пак не мисля, че ще бъдат по-едри от тези момчета„, завърши 206-сантиметровият баскетболист. 

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНова спорт
Предишна статияБългария преодоля съпротивата на Румъния за четвърта победа в евроквалификациите (видео)
Следваща статияПавлин Иванов похвали дебютантите в националния отбор
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."