Павлин Иванов похвали дебютантите в националния отбор

11 точки срещу Португалия са напълно постижима цел, смята гардът

490

Всички момчета, които дебютираха днес, се хвърлиха много яко в нападение и в защита. Играха със сърце. Борбата на Лъчо в края не е изненада, той е известен с това, че играе много защита и върши черната работа. Така, че мога само да го поздравя“, бе мнението на национала Павлин Иванов след победата над Румъния с 62:61 в мач от предварителните квалификации за Евробаскет 2025.

Стреляхме лошо от тройката днес. Надявам се, че срещу Португалия ще имаме повече такива стрелби и се надявам на успех„, каза още гардът, който отбеляза 14 точки в Питещ днес.

Искам да поздравя и Коди Милър-Макинтайър. Той дойде за два дни. Не е тренирал. Успя да се впише в нашия отбор. Игра сърцато днес, както в защита, така и в нападение“, допълни 196-сантиметровият баскетболист.

След победата на Португалия в Кипър 11 точки са напълно постижима цел. Още повече, че идва и Александър Везенков. Той ще ни отворя още повече нападението. Надявам се да ни се получат нещата и двете фази на играта„, бе мнението на Павлин Иванов.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКNova Sport
Предишна статияСимеон Лепичев: Играеше ми се днес
Следваща статияРосен Барчовски: Такива мачове се играят много трудно
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."