8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаКатегоричен Берое на старта на новия сезон в Адриатика (видео)

Категоричен Берое на старта на новия сезон в Адриатика (видео)

Старозагорки подчиниха Бановичи у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое спечели убедително на старта на новия сезон в Адриатическата лига за жени. В своята зала “Общинска” селекцията на Таня Гатева нямаше милост срещу Бановичи след 81:53 в изтеглен мач от 2 кръг в турнира.

НАЙ-ДОБРИ: Радостина Димитрова се представи силно за новия си отбор – Берое, след като се разписа с 14 точки и 5 борби. Със същия точков актив приключи Гергана Иванова. Преслава Колева се включи от пейката с 10 точки и 8 борби.

Милица Желкович бе най-резултатна за Бановичи с 11 точки. Айла Иканович остана с 10.

ЛЮБОПИТНО: Срещата в зала “Общинска” се игра без публика по решение на Борда на Адриатическата лига. Това ще се случи и утре (12 октомври) от 18.30 ч., когато двата състава отново ще излязат един срещу друг.

И ОЩЕ: Българското дерби в Адриатика между Монтана 2003 и Берое, което трябваше да се проведе на 14 октомври, бе отложено заради случаите на коронавирус в състава на носителя на Суперкупата на България от 2019 г.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – БАНОВИЧИ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани