13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНационални отбориСилвия Пеева на пейката на националния отбор за кадетки

Силвия Пеева на пейката на националния отбор за кадетки

Бившият треньор на Славия ще работи с отбора ни, който ще играе на европейско през август 2023 г.

Силвия Пеева бе избрана за треньор на националния ни отбор за кадетки. Това стана ясно след последното за тази година заседание на Управителния съвет на Българската федерация по баскетбол.

Силвия Пеева е бивш наставник на Славия в периода от 2018 до 2021 г., след което си даде почивка от треньорството по лични причини. В тази период начело на „белите“ има две бронзови отличия в женския шампионат и два медала със същия цвят от турнира за Купата на България.

Силвия Пеева бе част от треньорския тандем, който води момичетата до 15-годишна възраст на турнир в Испания през септември заедно с Теодора Бозова. Тимът ни финишира втори във Валенсия. Бивш селекционер на момичетата от представителния ни тим до 14-годишна възраст и на този до 18 години в женската част.

Под ръководството на Силвия Пеева националките до 16 г. ще играят на европейското първенство, Дивизия Б, което ще се проведе през август 2023 г. За този шампионат все още няма избран домакин.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани