15.8 C
София
четвъртък, май 9, 2024
НачалоНБАСедми трипъл-дабъл за Никола Йокич в плейофите на НБА (видео)

Седми трипъл-дабъл за Никола Йокич в плейофите на НБА (видео)

Денвър дръпна с 3-0 в серията с Минесота

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър продължава без поражение в плейофите на НБА. Нъгетс отказаха Минесота със 120:111 като гости и вече водят с 3-0 победи в серията от първия кръг на елиминациите на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Майкъл Портър Джуниър отбелязя 25 точки за Денвър плюс 9 борби. Никола Йокич оформи своя седми трипъл-дабъл в кариерата си в плейофите – 20, 11 борби и 12 асистенции. Джамал Мъри се отчете с 18 точки, 6 борби и 9 асистенции.

Антъни Едуардс бе над всички за Минесота с 36 точки, 7 борби и 5 асистенции. Карл-Антъни Таунс финишира с 27 и 7 борби. Руди Гобер достигна до дабъл-дабъл – 18 точки и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: Най-добрият отбор в Западната конференция от редовния сезон направи два серии от по 9-0 през първото полувреме. Нъгетс започнаха втората част като отбелязаха в 12 от първите си 16 изстрела и достигнаха до аванс от 13 точки, който успяха да запазят.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият двубой от серията между Минесота и Денвър ще бъде на 24 април.

СТАТИСТИКА ОТ МИНЕСОТА – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани