15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАНю Йорк лимитира Кливланд под 80 точки (видео)

Ню Йорк лимитира Кливланд под 80 точки (видео)

Никс отново взеха аванс в серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Йорк отново взе предимство в серията от първия кръг на плейофите в Източната конференция на НБА. Никс се наложиха над Кливланд с 99:79 за 2-1 победи, като отбелязаните точки от „кавалерите“ са най-малко вкараните от един отбор през този сезон в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Брънсън се отчете с 21 точки и 6 асистенции за Ню Йорк. Ар Джей Барет добави 19 и 8 борби. Джош Харт приключи с 13 точки и 6 борби.

Донован Мичъл бе най-добър за Кливланд с 22 точки, 7 борби и 5 асистенции. Карис Лавърт се отчете със 17. С по 10 точки останаха Еван Моубли и Дариъс Гарланд, като първият овладя и 10 борби за дабъл-дабъл.

КЛЮЧЪТ: След равностойна първа четвърт Никс взеха нещата в свои ръце през втория период, който спечелиха с 28:15, за да излязат напред с 45:32 на голямата почивка. След паузата Карис Лавърт реализира 11 точки, а Кавс намалиха пасива си под 10 точки. Ню Йорк обаче реагира и стигна до преднина от 17 точки, като до края не я изпусна.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Ню Йорк и Кливланд ще се изправят един срещу друг в среща №4 от серията на 23 април.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – КЛИВЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани