6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориСАЩ с обрат от -16 точки срещу Германия в последната си контрола...

САЩ с обрат от -16 точки срещу Германия в последната си контрола преди световното (видео)

Антъни Едуардс изнесе рецитал за американците с 34 точки

САЩ заличиха пасив от 16 точки и направиха пълен обрат в последната си контрола преди световното първенство. Американците не се дадоха на Германия след 99:91 във финалния си двубой от турнира в Абу Даби.

Антъни Едуардс изнесе рецитал за САЩ с 34 точки, включително 4 тройки, плюс 6 борби. Тайрис Халибъртън и Остин Рийвс се отчетоха с по 16.

Франц Вагнер бе най-много полезен за Германия и оформи дабъл-дабъл – 17 точки и 10 борби. Денис Шрьодер също стигна до двойните показатели – 16 и 10 асистенции. Мориц Вагнер остана с 14 точки.

„Без съмнение, той е човекът“, заяви треньорът Стив Кер след мача за Антъни Едуардс, който се очертава като лидер на тази млада версия на американския национален отбор.

На световното първенство в Индонезия, Япония и Филипините САЩ са в група C, заедно с тимовете на Гърция, Йордания и Нова Зеландия. Германците пък ще спорят с Финландия, Австралия и Япония в група Е.

СТАТИСТИКА ОТ САЩ – ГЕРМАНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани