15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЧерноморец е вариант за домакин на турнира за Купата на България

Черноморец е вариант за домакин на турнира за Купата на България

Последно беше установено, че няма оборудване, което да отговаря на подобен тим състезания, но това предстои да се уточни и може да бъде коригирано, заяви Сандра Велчева-Хънт

Черноморец е вариант за домакин за следващото издание на турнира за Купата на България. Това потвърди генералният мениджър на НБЛ Сандра Велчева-Хънт.

Според информацията, по време на събитие, организирано от НБЛ, стана ясно, че Черноморец е проявил вербален интерес към домакинството на турнира за Купата на България при мъжете.

Очаквам с нетърпение и как ще се получат нещата в Бургас. Виждате всички, че има интерес, дълги опашки за билети преди мачовете и очевидно отборът на Черноморец се представя добре, така че мисля, че следващото събитие ще го насочим натам. Искаме да посетим и повечето други големи градове, така че полагаме основите на подобен тип събития„, заяви Сандра Велчева-Хънт.

Черноморец вербално изрази интерес да домакинства на Купата през март, така че, ако това се осъществи и те бъдат одобрени да домакинстват, със сигурност около това събитие ще организираме нещо. Планираме и още през януари да направим следващата такава среща. Не сме уточнили още мястото, но след Нова година продължаваме„, добави тя.

Това, което Черноморец заявиха като желание е с „Арена Бургас“. Разбира се, ясно е, че там има доста неясноти. Последно беше установено, че няма оборудване, което да отговаря на подобен тим състезания, но това предстои да се уточни и може да бъде коригирано. Днес се проведе Управителен съвет на Българската федерация по баскетбол и бе приета наредбата за провеждане на турнира за Купата на България, така че тепърва ще бъдат обявени сроковете и ще започне процесът по кандидатстване„, уточни генералният мениджър на лигата.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани